top of page

KAVVV cross WALO

Afgelopen zaterdag namen Karel en Fitte deel aan de KAVVV cross te Sint-Niklaas bij WALO (telt niet voor het criterium).

Verslag Karel:

Benieuwd hoe het lichaam zou reageren op een weekje griep. In de opwarming wist ik al hoe laat het was, zware benen en af en toe een hoestbuitje.

De Masters 50 waren weer sterk bezet dus het zou een zware wedstrijd worden op een uitdagend parcours. In de start ging het nog wel maar na 200 meter begonnen de benen al te verzuren. Het begin van een lange 6 km cross en ik zag me al strompelend aankomen. Maar het viel nog wel mee, het ging allemaal nog wat minder soepel dan gewoonlijk. Toch nog van de 7de plaats naar een 5de plaats gelopen op enkele seconden van nr 4. Gezien de mindere gezondheid mag ik best tevreden zijn met dit resultaat.

Verslag Fitte:

Parcours zeer technisch, puur interval crosske. Goei weer, goei benen en veel goesting Snelle start. Goed tempo kunnen vast zonder verval 4 rondes. Man tegen man, in laatste ronde nog kunnen versnellen.

Teamy Karel Teunkens was ook zeer goed bezig, we waren collectief zeer sterk. Heb netjes tegen 2 heel sterke atleten een mooie 3de plek binnengehaald. šŸ†šŸ†


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • De Fitte - Facebook
bottom of page