Overzicht wedstrijden week 7

Zaterdag 11 februari 2017

Veldloop SODIPA Brecht - KSAH

De Fitte in Brecht voor KSAH veldloop

De Fitte stond voor het eerst aan de start van een wedstrijd van de KSAH (Koninklijk Sportverbond Antwerpse Handel). Nog voor de start van zijn wedstrijd werd hij lid van BELL. Onder zijn nieuwe KSAH club stoomde de Fitte naar een zeer mooie 5e plek algemeen en werd hij 3e in zijn categorie! Mooi welkom voor zijn nieuwe club! Knappe prestatie Fitte!! De Fitte - 5.18km - 19'29" - 3'46"/km - 3e op 3 Masters +45

Zondag 12 februari 2017 Wedertcross - Valkenswaard, NL

Via een goede vriend kwam Snelle Jelle terecht bij de Wedertcross in Valkenswaard, NL. Deze maakt deel uit van de Kempische Crosscompetitie in de Nederlandse Kempen. Geen idee wat hem te wachten stond reed hij 's ochtends vroeg richting Eindhoven. Bij aankomst werd al snel duidelijk dat dit een pittige cross zou worden. Een viertal korte maar steile heuvels, een mooie zandstrook en vele lussen in het bos. Jelle startte mee met de kopgroep maar voelde de heuvels elke ronde meer en meer in de benen kruipen Uiteindelijk finishte hij zeer mooi 4e op 17 seniors heren! Nét geen podium in zijn eerste buitenlandse cross.. Misschien volgend jaar de hele competitie maar mee op de planning zetten. Echt een toporganisatie en topcross!!

Snelle Jelle - 9.25km - 35'14" - 3'49"/km - 4e op 17 seniors heren

Jogging Cross Cup - Rotselaar

Medaille Jogging Rotselaar

Tussen al ons nationale geweld vonden we ook onze eigen topper Evelien terug. Evelien nam geen deel aan de veldloop van het Vlaams Kampioenschap maar stond wel aan de start van de jogging die ROBA rond de cross cup organiseert. Zij liepen ook het parcours van de cross maar dan in kortere afstand. Zand, modder, drassig... jawel ze kregen het allemaal voor de kiezen.Evelien finishte meer dan verdienstelijk haar 5km in 28'23".

"Ik moet dringend mijn zomerconditie uit de kast gaan halen, de lijkwagen staat net niet klaar aan de finish :-\", zei ze achteraf. Toch top gedaan Evelien! Die medaille is meer dan verdiend!

Evelien - 5.00km - 28'23" - 5'41"/km - 15e op 27 dames

19e Valentijnjogging - Lichtaart

Op zondag 12 februari organiseerde KWB Lichtaart al voor de 19e keer in de omgeving van de terreinen van Vobaco in de Molenstraat te Lichtaart de Valentijnjogging. Een uniek parcours in de bos- en duinenrijke omgeving van de Rulloop en de Zandschel. Ons team kwam met een leger van 4 opdraven in Lichtaart.

Op de kortste afstand (4km) stonden beide Andy's van ons team. Dé Andy moest helaas opgeven wegens slechte benen. Het draaide niet en voor een 4e plek lopen we niet ;-) Podium lag hier zeker in de mogelijkheden! Andy Goossens daarentegen kon wel zijn wedstrijden afwerken en finishte mooi 10e op 59 heren in een tijd van 16'21". Knap gedaan Andy!

Op de middellange afstand (8km) kwamen onze 2 andere leden aan de start: Biegacz Sam en Roadrunner Kevin. Uiteraard maken ze hier ook graag een onderlinge strijd van! Sam legde de 8km af in een mooie 32'32", Kevin deed er iets langer over en finishte in 35'55".