top of page

BLOG: Nieuws & Wedstrijdverslagen

Rustig wedstrijdweekend

Afgelopen weekend stond bij onze leden voornamelijk in het teken van training. Ons bestuur stond wél aan de start van een wedstrijd, namelijk de 20e editie van de Memorial Jos De Borger in Schoten!


De Fitte stond na een heel zware trainingsweek aan de start om er nog één laatste fenomenale training uit te persen richting laatste KAVVV criteriumcross volgend weekend. Eveneens wou hij een mentale tik uitdelen aan de rechtstreekse concurrentie in zijn klassementsreeks.


Teammaat Andy stond naast hem aan de start en fungeerde als luxehaas om de Fitte vooruit te stuwen!


In de start was Andy samen met 2 metgezellen weg en ze liepen al snel een voorsprong van 10 seconden bij elkaar. De bedoeling van Andy was om 1 ronde vol door te gaan en daarna te wachten op ploegmaat Fitt. Aan het begin van de derde ronde deed Andy wat hem gevraagd werd en nam hij de Fitte op sleeptouw. Samen werkten ze de laatste 2 ronden af en mocht de Fitte voor Andy finishen!


Met de Fitte op plaats 4 en Andy op plaats 5 ziet het er veelbelovend uit voor de finalecross volgende week in Zandhoven om beiden het eindpodium te halen!


Uitslagen:

De Fitte - 6.30 km - 24'13" - 3'51"/km - 4e op 11 masters +45

De Andy - 6.30 km - 24'21" - 3'52"/km - 5e op 11 masters +45


PS. Zaterdag 04 maart - 6e en laatste manche van het KAVVV crosscriterium te Zandhoven. DCST Leden op post om te supporteren! :-) Zowel Andy, Fitte als Snelle Jelle maken kans om zich om op het podium te lopen van het eindklassement! Daarna volgt uiteraard een feestje :-)

Deelnemen kan ook......

bottom of page