BLOG: Nieuws & Wedstrijdverslagen

Overzicht wedstrijden w12

Zaterdag 21 maart

KAVVV Veldloopkampioenschap - Berendrecht

18 Maart 2017, de dag van de KAVVV veldloop kampioenschappen met 3 atleten van het Doubdle Concap team aan de start.

De eerste die van start ging was onze senior Jelle Oostvogels (snelle jelle) en hij liep een verdienstelijke wedstrijd die in een sprint uitdraaide met Jelle uiteindelijk op de de 4de pl.

In de 2de wedstrijd gingen onze teamleiders Andy en Fitte van start... Andy bij de +40 en Fitte +45.... In de start was Andy goed weg en liep tot half wedstrijd met lichte voorsprong aan de leiding maar kreeg in de laatste 2 rondes gezelschap van een paar concurrenten maar Andy zonder podium kan niet dus kwam hij nog als 3de over de streep en bronzen medaille.

Fitte op zijn beurt liep van in de start een sterke wedstrijd bij de 45+ en liep een hoge constante met een 2de pl en zilveren medaille als resultaat.

Medailles voor onze teamleiders!

Proficiat team met jullie super resultaten.

Zondag 22 maart

Belgisch Kampioenschap Veldlopen Masters - Lokeren

Bij aankomst de omloop verkennen en het was even verschieten 6 beklimming per ronde en zand strook van 50m . Voor de rest was het goed beloopbaar op en paar moder stronken na was het parkoer goedgekeurd! Om 16uur was het tijd om te starten voor de M35-M40 . Rustig gestart en stelselmatig atleten ingehaald. En na 6900m 24ste geworden in en tijd van 26'09. Ik het veldloop seizoen met en goed gevoel afsluiten ! Nu verder werken naar het zomerseizoen.